Läs mer i vår cookiepolicy »Läs mer om cookies här »

Translucent Innovation är en plattform för öppen innovation utvecklad av RISE.

Translucent Innovation presenteras av Erik Ronne, Head of Open Innovation på RISE under Smartare Industri

En programpunkt vi inte vill missa under Smartare Industri är när Erik Ronne från RISE presenterar appen Translucent Innovation.

Erik Ronne har tidigare varit global innovationschef på AkzoNobel och arbetat i mer än tio år med öppen innovation och teknologiscouting i många olika former. Erik har utvecklat appen Translucent Innovation och håller ofta föredrag, workshops och utbildningar inom öppen innovation, på alla nivåer: för nybörjare, företagsledningar eller forsknings- och marknadsavdelningar.

Translucent Innovation är till för att hjälpa företag att lösa deras problem. Kostnadsfritt kan företag berätta i appen om deras utmaningar som skickas iväg till ett forskningsteam på RISE. När teamet har kollat på problemet och utvärderat olika lösningar så återkommer de med sina insikter och förslag. Detta skyndar på innovationsprocessen hos företag och höjer förmågan hos företag. 

Läs mer om appen här och missa inte när Erik Ronne presenterar Translucent Innovation under Smartare Industri. Säkra din biljett här