Läs mer i vår cookiepolicy »Läs mer om cookies här »

Edtech

Träffa beslutsfattare som skapar och utvecklar morgondagens smartare industri

Hela den svenska industrin står inför en omvälvande transformation vilket medför att hela produktions- och utvecklingskedjan ständigt söker efter ny information och inspiration för att kunna hänga med i den snabba utvecklingen. Den 3 september, mitt under Stockholm Tech Week, samlas inköpare, produktionsledare och utvecklare från hela den svenska industrin på Münchenbryggeriet i Stockholm för att ta del av nyheter, nya verktyg och kompetensutveckling för att ta greppet om framtiden.

Smartare Industri är mötesplatsen som hjälper de svenska tillverkningsföretagen med innovationsprojekt, utvecklingsplaner och produktionseffektivitet. Här ges rätt förutsättningar till nya nätverk som skapar hållbara affärsidéer, nytänkande produktionssätt baserat på digitaliseringen, nya metoder och modern teknik. Mötesplatsen är en kombination av konferens, mässa och nätverkande och här skapas den absolut bästa miljön för innovation och samtal som leder till förändring och utveckling. Här får du som partner, sponsor, eller utställare möjligheten att träffa inköpare och beslutsfattare som har investering och förändring på agendan. Det blir både effektivt och resultatskapande för dig som deltar.

Smartare Industri är en del av Stockholm Tech Week vilket medför högre kvalité och fler besökare då hela svenska produktionseliten är på plats för att skapa en hållbar och konkurrenskraftig utveckling hela vägen från produktionsutveckling till produktionskedjan.

Fokusområden Smartare Industri 2019:

Smartare Produktion

Smartare Produktutveckling

Smartare Kompetensutveckling